Micke Håkanssons böcker om gluten och mjölk

Trodde att Micke Håkanssons böcker om gluten och mjölk hade slutat säljas, men dom finns fortfarande att få tag på, det verkar vara något julerbjudande just nu:
http://gluten-celiaki.blogspot.se

Här är några ord från hemsidan:

Gluten och mjölk är källan till moderna sjukdomar

Skadorna av spannmålet och Glutenet samt skador av komjölk och mejeriprodukter visar sig allt längre ner i åldrarna, men läkarna vill hellre behandla biverkningarna eller ge tillskott än att utesluta det som verkligen skadar immunförsvaret, tarmen och näringsupptaget som uteblir genom den förstörda tarmen. Forskning pågår säger man..Vad kostar detta ? Folk blir sjukare och sjukare, miljarder i löner och till forskning som inte leder någon nämnvärd stans mer än till kryptiska utlåtanden.

Julkampanj from 14 tom 24 december med bra priser! Passa på!

En julkampanj med nedsatta priser mellan 14 tom 24 december 2015 och med flera fina julpaket/erbjudanden! Sista orderdag för säker leverans till jul är 21 december kl 13.00!

Lilla julpaketet med “Nya Gluten&Mjölk-Källan till moderna sjukdomar som släpptes 1 december 2015 och nyuppdaterade kosthandboken .

Konsumtionen av vitt mjöl och det moderna vetet har fullkomligt briserat till överkonsumtion sedan det blev var mans mat och billig mat efter omfattande experiment och förädlingar för ca 100 år sedan. Vi omges allt mer av mjöl och ännu mer mjöl i olika former, i mat, godis, i drycker, i pålägg, pizzor, hamburgare med mera….Likaså att vi fullkomligt exploderat i konsumtion av mjölk och mejeriprodukter de senaste 30 åren och konsumerar nu långt mer än vad vi konsumerade för 100 år sedan.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

December 2015
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d bloggers like this: