En text om miljögifter, GMO, frihandelsavtal osv (från Ingela Sjöquist + Sanna Ehdin)

Från Ingela Sjöquist:

Allvarligt talat, stanna upp en stund pls. Var på Homeopatisk kongress i helgen. Jättekul att träffa kollegor från hela landet och kul att fira Dcg som fyllde 70 år med allt vad det innebar. Intressant att lyssna på 4 duktiga Homeopater Peter Fisher (Engelska kungahusets homeopat) Dr Klaus Kustermann Tyskland (Specialläkare i Allmänmedicin, Magisterexamen i Naturmedicin sedan 36 år) Robert Uitto (Homeopat sedan 35 år, engagerad i EU frågor när de gäller Homeopati osv.) Evangelos Andreopoulus klassisk Homeopat sedan 30 år, ursprungligen från Grekland. Har utbildning både från Grekland och Tyskland.

Nu kommer det märkliga. Man skulle ju kunna tro att vi mest diskuterade Homeopati men det gjorde vi inte. Vi diskuterade mest miljögifter och vad som händer i våra kroppar i form av olika obalanser och sjukdomar pga alla dessa toxiner. Om vi backar så var det inte riktigt lika allvarligt bara för 10 år sedan. Visste ni att var och en av oss har 130.000 (och uppåt) olika miljögifter i oss numera. Det är sanslöst mycket och kommer givetvis att få fruktansvärda konsekvenser i framtiden. Vi ser biverkningar på enstaka medel men vi har ingen aning om hur den kemiska cocktailen verkar i våra kroppar. Cancern har tex ökat och kommer att öka lavinartat om giftspridningen får fortsätta. Det kan ta mellan 5-20 år för att sprida en cancer i kroppen och innan den är synlig i vårdens mätningar. På det toppas alla mediciner och att många har stora näringsbrister pga av all konstgödsling där man inte återgäldar viktiga näringsämnen, så den maten vi äter har inte samma näring som förr.

Vad kan vi göra åt detta? Jag sprider så mycket information som jag kan. Skriver på allt jag kan för att stoppa eländet. Vi skulle behöva medvetna politiker som kan ta tag i detta, men det är en Maktindustri fråga där pengar styr mer än människors välbefinnande dessvärre.

Vad vet ni om GMO och Frihandelsavtal tex?
Lägger in ett inlägg jag hade i en hälsogrupp för ett tag sedan om detta.
Se upp för Frihandelsavtal. Det finns i USA och är på väg hit om vi inte stoppar det. Bli medvetna om detta och påverka så gott ni kan. GMO- och hormonuppfödning, farliga kemikalier och klordoppad kyckling, det kan bli verklighet även här i Europa om storföretagen får som de vill. Går avtalet igenom får vi framgent äta GMO vare sig vi vill det eller inte. Frihandelsavtalet är något som främst kommer att gynna USA, då de länge har velat komma in på den europeiska marknaden, men tack vara EUs strängare regler angående tillväxthormoner, antibiotika och andra kemikalier i livsmedelsproduktionen så har det varit tufft, USA har som bekant en mycket generösare användning av dessa ämnen. Men om frihandelsavtalet som just nu förhandlas bakom stängda dörrar utan inflytande av våra folkvalda eller medborgarna i EU, träder i kraft kan allt detta vara ett minne blott. Och den amerikanska livsmedelsindustrin kan få en mycket större tillgång till den Europeiska marknaden, varken om vi vill det eller inte. Detta kommer innebära att marknaden blir ännu tuffare för de som vill föda upp djur utan antibiotika, kemikalier eller hormoner och är något som klart främst kommer att drabba de uppfödare med hårdast internationella uppfödningsregler och på sikt även leda till ett mer liberalt regelverk även i Sverige om vår livsmedelsindustri ska överleva. Detta är en dålig nyhet för både oss människor och för miljön. Då just hälsa och miljö inte brukar vara det som prioriteras högst, då det viktigaste hos dessa industribjässar oftast brukar vara hur stor vinsten blir. Så klordoppad kyckling och hormonuppfödda djur kommer kanske blir mer vardag även här i Sverige inom en snar framtid om EU och USA får bestämma.

Alla som vill dela och sprida detta får göra det i mitt namn. Jag tror det är viktigt att information kommer fram till så många människor som möjligt. Och det är så många mer än jag som reagerar och har kunskaper om detta. Tillsammans har vi kraft att påverka. Varsegoda! Sprid sprid sprid!

Och Sanna Ehdin Anandala:

“Igår tog demokratin slut i Sverige. Den rödgröna majoriteten svek det svenska folket när Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht röstade ja för att genmodifierad gröda godkänns för försäljning i EU… Dela, dela tack så fler får veta – o tryck gärna gilla om du OGILLAR deras beslut!!

Trots att svenska folket säger nej till GMO och att mycket forskning visar att GMO till försöksdjur, grisar och kor ger mindre lever- och hjärtstorlek, inflammation i tarmen, ett svagare immunsystem OCH att pesticidproducerande gener kan gå över i tarmslemhinnan och producera kemikalierna där. Vi står nu inför ett fruktansvärt ohälsoscenario för människor, fjäderfän och boskap, och med skador på naturen, massiv död av bin, fjärilar och andra insekter och djur. En tyst vår på riktigt…

Men det värsta är att de sa ja, fastän absoluta majoriteten av svenska folket inte vill ha GMO. Miljöpartiet hur tänker ni? Hur kan de rödgröna svika så?
Det är helt tydligt: de svenska myndigheterna (och instanser som Livsmedelsverket) värnar inte om vår hälsa utan om följer de globala företagens vilja och intressen. Monsanto har drivit GMO-frågan hårt och varit arga på européernas motstånd.

Med all tydlighet är vi på väg bort från demokrati och nu går det snabbt. En lite global elit vill ta över allt i en One World Government, som enbart följer de globala jättarnas intressen.

Vi har tio år på oss att vända detta innan det är för sent. Det vi kan göra är att skapa en Folkrörelse för Positivt motstånd, och se till att göra främst dessa fem saker:

1. Dela denna info och berätta så att fler vet om det. Lyft fram vad de gör i ljuset!
2. Rösta med plånboken och köp inget från de globala storföretagen! Dessutom för det 90% av pengarna från din region och ut ur Sverige. Handla lokalt odlat och inget av den processade industrimaten etc. Vi kvinnor står för 70% av dagligvaruköpen så vi besitter den reella makten.

3. Sätta press på affärerna: tala om för din lokale handlare att du slutar handla där om de tar in GMO-odlad eller tillverkad mat.

4. Vägra negativa nyheter! Gå inte på all skit de pumpar på oss om elände, våld, terrorism, sjukdomar, fientligheter och konflikter som att man inte kan lite på nån etc. Det är bara en del av strategin att stressa folk – för i rädsla kan man inte växa. Härska och söndra sattes i system av romarna… De vill göra oss så rädda att storpappa i form av “one world government” ska framstå som bra lösning. Bedrägeri.

5. Varje dag gå in i hjärtats energi, vare sig du ser på något vackert, delar kärleksfulla ord eller känslor med någon, leker med ett barn, sjunger, dansar eller pumpar kärleksfulla ord i ditt hjärta.

Kärlekens kraft är miljoner gånger starkare än rädslans och hatets. Där vi lägger energi får vi mer av. Den globala eliten som äger det allra mesta nu är 3-5 000 personer och vi är nästan sju miljarder. Nu är det upp till oss – folket – att rädda både denna planet och våra egna, barn och barnbarns liv. Det är dags att välja nu, varje dag – och vi kan vända denna destruktiva försämring.
Vi kan skapa något positivt genom en Folkrörelse för Positivt motstånd! Genom att lägga vår energi och våra pengar på det som är bra och fungerande för hälsan, Naturen och framtiden.
Snälla dela detta så att fler vet för Stormedia rapporterar inte – och GILLA gärna om du är med på detta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: